Om MediaJumper

Danmarks nye jobportal for mediebranchen

MediaJumper er Danmarks nye jobportal udelukkende med fokus på mediebranchen

Vores MISSION er, at være "the go-to place" for jobsøgende medieprofessionelle og virksomheder, der mangler den rette mediemedarbejder til en given fast- eller midlertidig stilling.

Vores VISION "At simplificere job- og medarbejdersøgningen i mediebranchen" føres ud i livet via vores brugervenlige hjemmeside, hvor man som "freelancer" gratis kan oprette en profil og udfylde et rubrikbaseret CV. Dette bruges som freelancerens standardansøgning og sendes til den jobudstedende virksomhed med ét enkelt klik. Ydermere har man adgang til virksomhedsdatabasen, så man kan kontakte virksomheder uopfordret med henblik på jobsøgning.

Som virksomhed kan man oprette jobsopslag og man har mulighed for, at vælge mellem fire forskellige jobopslag-/rekrutteringspakker alt afhængigt af behov. De to "store" pakker inkluderer et udvidet rekrutteringsværktøj i form af adgang til vores freelancedatabase. Det betyder, at man med disse pakker får fuldt overblik over alle freelancerer på vores side, som man frit kan kontakte og dermed finde den rette medarbejder til et givent job.

Vi håber at alle er glade og tilfredse med vores ydelse. Skulle det modsatte være tilfældet, er du velkommen til at sende os en mail på [email protected]


Held og lykke med søgningen efter det rette job eller den rette medarbejder!