MediaJumper launch!

People Talking Discussion Meeting Support Teamwork Concept
0

Så er det endelig tid!

Efter længere tids slid og hårdt arbejde er det med stor stolthed at vi nu kan annoncere, at MediaJumper.dk officielt er gået i luften.

Mediajumper.dk er Danmarks nye jobportal for medierelateret arbejde.

Vi har skabt MediaJumper med en vision om, at simplificere job- og medarbejdersøgningen i mediebranchen. Mediebranchen har længe været en ”lukket” branche, hvor rekrutteringsprocessen hos virksomhederne typisk foregik via netværk og anbefalinger. Derfor har vi med MediaJumper forsøgt, at skabe en enkel og brugervenlig hjemmeside til gavn for alle involverede partere i branchen, hvor det er muligt at skabe kontakt mellem jobsøgende og virksomheder.

Når du som jobsøgende tilmelder dig GRATIS hos MediaJumper, kan du søge de opslåede jobs, men også tage uopfordret kontakt til tilmeldte virksomheder via Virksomhedsdatabasen eller blive kontakte uopfordret via Freeelancedatabasen.

Virksomhederne kan naturligvis lave jobopslag, men kan også uopfordret tage kontakt til jobsøgende via Freelancedatabasen og selv blive kontakte uopfordret af spændende kandidater via Virksomhedsdatabasen.

Alt dette er samlet  ét sted, og derfor er vores ydmyge mission også, at være “the go-to place” for jobsøgende medieprofessionelle og virksomheder.

Der skal lyde en stor tak til alle som har hjulpet os i processen frem til det endelige resultat, som vi er utrolig stolte af og ser frem til at bygge videre på. Vi glæder os helt vildt til det fremtidige samarbejde med alle jer derude!

Vi håber selvfølgelig, at alle er glade og tilfredse med vores service. Skulle det modsatte være tilfældet, er du velkommen til at sende os en mail på [email protected]

Held og lykke med søgningen efter det rette job eller den rette medarbejder!

Med venlig hilsen

MediaJumper teamet

 

Skriv en kommentar