Ofte stillede spørgsmål

For freelancere

 • Som Freelancer hos MediaJumper kan du søge medierelevante stillinger fra virksomheder, der har opslået job på siden. Du kan også gennem Virksomhedsdatabasen (se længere nede) kontakte virksomheder uopfordret via vores beskedssystem eller blive kontaktet af virksomheder gennem Freelancedatabasen (se længere nede).

 • Det første du skal gøre er, at tilmelde dig som Freelancer. Dette gør du ved at trykke på "Tilmeld dig" øverst i højre hjørne på forsiden. Dernæst modtager du en e-mail med dit kodeord, som du skal benytte første gang du logger ind. (Vi anbefaler, at du kopierer kodeordet fra mailen, så du er sikker på at indtaste den rigtige kode).

  Når du er logget ind på siden, bør du med det samme skifte din adgangskode til en kode, som du altid kan huske. Det gør du ved at trykke "Skift adgangskode" nederst i menuen til venstre under din profil. Herefter SKAL du logge ud af din profil og derefter logge ind med din nye kode, da vores system skal nå at registrere dit "nye" login.

 • Når du har tilmeldt dig, anbefaler vi på det kraftigste, at du starter med at udfylde dine personlige oplysninger. Når du har udfyldt disse, skal du herefter trykke på "Uddannelse og erfaring" i menuen til venstre. Når dette er gjort, er du klar til at ansøge jobs med det samme.

  Husk! De informationer du indtaster, er dit "CV", som du sender ud til virksomhederne i din ansøgning.

 • Ja, som freelancer er alle funktioner på vores hjemmeside gratis. 

 • Freelancedatabasen er en database, der indeholder alle tilmeldte freelancere på MediaJumper. Den er lavet til virksomhederne, så de manuelt kan søge efter den rette medarbejder i tilfælde af, at de ikke skulle modtage en ansøgning fra den/de rette kandidater til deres jobopslag.

  Når du tilmelder dig som freelancer, bliver du automatisk en del af denne database. Du kan dog vælge ikke at blive vist i databasen, hvis du på din profil trykker "Nej" under "Find min profil i søgemaskinen". Vi anbefaler dog, at du trykker "Ja", da det vil øge din synlighed for virksomhederne og give dig en bedre chance for at få tilbudt et nyt og spændende job.

 • Virksomhedsdatabasen er på samme måde som Freelancedatabasen en database over alle virksomheder, der er tilmeldt MediaJumper. Den er lavet med det formål, at man som Freelancer gennem vores beskedssystem uopfordret kan tage kontakt til virksomheder tilmeldt MediaJumper.

 • MediaJumper skaber kontakten mellem ansøgeren og virksomheden. Du vil derfor blive kontaktet af virksomheden, såfremt de finder din ansøgning relevant for det pågældende job. Hvis jobbet ikke længere findes på siden og du ikke er blevet kontaktet, er jobbet med stor sandsynlighed gået til anden side eller også er jobopslaget udløbet.

  Virksomheden vil dog altid have dine kontaktoplysninger, hvis du har ansøgt deres job. De kan derfor kontakte dig på et senere tidspunkt, hvis de finder det relevant.

 • Ja! MediaJumper findes på nuværende tidspunkt på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du skal blot søge på ”MediaJumper”, så finder du os. Med tiden vil der komme konkurrencer og andre events på disse medier. Vi håber selvfølgelig, at du vil give os et like og følge os!

 • Har du spørgsmål, ris, ros eller andre henvendelser, kan du altid kontakte os på [email protected] eller med fordel udfylde vores kontaktformular, som findes under ”Kontakt os” under "Om MediaJumper" øverst i højre hjørne på siden. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt!

For virksomheder

 • Som virksomhed på MediaJumper kan du på en nem og overskuelig måde, oprette jobopslag og finde de rette kandidater til din ledige stilling. I tilfælde af, at du ikke får de rette ansøgere til dit jobopslag, kan du med fordel benytte dig af vores Freelancedatabase, hvor du kan se alle tilmeldte freelancere på MediaJumper. Finder du den rette kandidat i Freelancedatabase, kan du kontakte vedkommende via vores beskedsystem og aftale nærmere vedrørende din ledige stilling. Det kræver dog, at du har købt en pakke, der giver dig adgang til databasen (Professionel- eller Premiumpakken). Når du har modtaget en ansøgning, kan du gemme ansøgeren som "favorit" og kontakte denne på et senere tidspunkt.
 • Det første du skal gøre, er at tilmelde dig eller din virksomhed. Dette gør du ved at trykke på "Tilmeld dig" øverst i højre hjørne på forsiden, hvorefter du vælger "Virksomhed". Du modtager nu en e-mail med et systemgenereret kodeord, som du skal benytte første gang du logger ind. (Vi anbefaler, at du kopierer kodeordet fra e-mailen, så du er sikker på at indtaste den rigtige kode). Når du er logget ind på siden, bør du med det samme skifte din adgangskode til en kode, som du altid kan huske. Det gør du ved at trykke "Skift adgangskode" nederst i menuen til venstre under din profil. Herefter SKAL du logge ud af din profil og derefter logge ind med din nye kode, da vores system skal nå at registrere dit nye login.

 • Du laver et jobopslag ved at gå ind på din profilside øverst i højre hjørne ved de 3 streger. Herefter kommer der en dropdown-bar, hvor der står ”Opret nyt jobopslag”. Denne trykker du på og udfylder de krav, du har til ansøgerne. Som virksomhed skal du dog have tilkøbt dig en pakke, der giver mulighed for at lave jobopslag. Pakkerne kommer automatisk frem, når du har oprettet jobbet og du skal herefter vælge, hvilken der passer til dit behov. Du kan også finde pakkerne øverst i menuen på forsiden under "Jobopslagspakker".
 • Har du opbrugt dine jobopslag, skal du købe ny en jobopslagspakke for at kunne lave flere jobopslag. Der findes 4 forskellige pakker under ”Pakker” i dropdown-baren øverst i højre hjørne. Vi håber selvfølgelig, at du finder en pakke, der passer dit behov!
 • Der findes 4 forskellige pakker. Indhold og priser kan findes under ”Jobopslagspakker” i top-menuen på siden. Husk du skal være logget ind som Virksomhed, for at se pakkerne og priserne.
 • For at se de personer, som har ansøgt dit jobopslag, skal du først starte med at gå ind på din Virksomhedsprofil. Dette gøres ved at trykke på de 3 streger øverst i højre hjørne. Herefter vælges "Administrer jobs" i dropdown-baren. Dernæst vælges det ønskede jobopslag og her vil du kunne se de personer, der har ansøgt dit job. Du kan læse mere om ansøgerne ved at trykke på deres navn. Det er også her, at du får adgang til deres kontaktoplysninger.

 • Så snart du har fundet en eller flere passende kandidater til dit jobopslag, kontakter du personen(erne) gennem kontakformularen eller gennem de oplyste kontaktinformationer. Hereftet aftaler i nærmere vedrørende eventuel jobsamtale.

  OBS! Alt juridisk vedrørende ansættelse, kontrakter, forsikringer og lignende er IKKE MediaJumpers ansvar. Vi formidler blot kontakten mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Husk at læse vores Handels- og Brugerbetingelser.
 • Hos MediaJumper har vi valgt at lave en jobopslags-garanti. Dette betyder at køber du en af vores jobopslagspakker og opslår et job, som inden for udløbsfristen på mindst 7 dage ikke får nogle ansøgere, så kan du gratis genopslå jobbet. Det kræver dog at du kontakter os på [email protected] senest 3 hverdage efter at dit jobopslag er udløbet.

 • Freelancedatabasen er en database, der indeholder alle tilmeldte freelancere på MediaJumper. Den er lavet til virksomhederne, så de manuelt kan søge efter den rette kandidat i tilfælde af, at de ikke skulle modtage ansøgninger fra den/de rette kandidater til deres jobopslag.
 • Virksomhedsdatabasen er på samme måde som Freelancedatabasen, en database over alle virksomheder, der er tilmeldt MediaJumper. Den er lavet med det formål, at man som Freelancer gennem vores beskedssystem uopfordret kan tage kontakt virksomheder tilmeldt MediaJumper.
 • Ja! MediaJumper findes på nuværende tidspunkt på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du skal blot søge på ”MediaJumper”, så finder du os. Med tiden vil der komme konkurrencer og andre events på disse medier. Vi håber selvfølgelig, at du vil give os et like og følge os!

Har du yderligere spørgsmål?

Du kan spørge os om alting! Vi vil altid hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Stil spørgsmål